Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010
Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες, αλλά αυτή την φορά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Δέκα ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, σε φιλικό που διεξήχθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα 45 λεπτά, ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί στο ξεκίνημα του αγώνα. Η αστοχία των Ρόμενταλ και Φετφατζίδη και η ετοιμότητα του Μανού στο πλασέ του Μήτρογλου από το πέναλτι στέρησαν από τους Πειραιώτες τη δυνατότητα να προηγηθούν στο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό η ομάδα της Γαλικίας ήταν ανύπαρκτη επιθετικά. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ντιόγο (48΄), ωστόσο, στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν απείλησε, αλλά ούτε απειλήθηκε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Σοϊλέδης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου. Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Οσκαρ, Ντιόγο, Κατσικογιάννης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Τοροσίδης, Ριέρα, Χολέμπας.
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Μανού, Ρούμπεν, Λόπο, Ρίκι, Σαούλ, Λαουρέ, Αντόνιο Τόμας, Γουρδάδο, Κολότο, Ντομίνγκες, Πέρεζ. Επαιξαν και οι: Άντριαν, Ροντρίγκες, Βαλερόν, Ντεσμάρετς

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters