Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010
«Δεν ψάχνουμε για προπονητή, οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης δεν είναι προσωρινοί...». Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, η διοίκηση του Ολυμπιακού έβαλε τέλος στην παραφιλολογία ότι βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και κατέστησε σαφές ότι επενδύει πάνω στον Μπ. Μπάντοβιτς και στον Ανδ. Νινιάδη.
Μάλιστα είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» ανακάμψουν αγωνιστικά, εξαντλήσουν όσες πιθανότητες έχουν για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και είναι ανταγωνιστικοί στα δύο παιχνίδια με την Μπορντό, ο «Μπόσκο» και ο «Νίνι» θα πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αλλωστε ο Σ. Κόκκαλης έχει «καεί» ουκ ολίγες φορές με ξένους τεχνικούς αμφιβόλου αξίας (Μπιγκόν, Κάτανετς, Σόλιντ, Ζίκο), τους οποίους πλήρωσε «χρυσούς» και προτιμάει λύσεις εκ των έσω, όπως έγινε παλιότερα με τους Τ. Λεμονή, Ολ. Προτάσοφ.
Στη χθεσινή προπόνηση ο Μπ. Μπάντοβιτς μίλησε στους παίχτες για τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ, γιατί είναι πολύ γρήγορη ομάδα και αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία, θα έχουμε πρόβλημα».
Οι βασικοί
Με τους βασικούς χρησιμοποίησε τους Νικοπολίδη, Γκαλίτσιο, Ρ. Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ (ο Μέλμπεργκ είχε ίωση), Μαρέσκα, Στολτίδη, Οσκαρ, Τοροσίδη (δεξί χαφ), Ζαϊρί και Ντιόγκο. Επίσης έκανε μια αλλαγή, βάζοντας τον Λεονάρντο στη θέση του Γκαλίτσιου (πέρασε δεξί μπακ τον Τοροσίδη και δεξί χαφ τον Ζαϊρί).
Ο Πρ. Τζόρτζεβιτς, μιλώντας στον «Sentra FM 103,3», τόνισε ότι αυτή τη στιγμή οι Μπάντοβιτς και Νινιάδης είναι τα πιο κατάλληλα πρόσωπα να αναλάβουν την ομάδα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο τίτλος δεν έχει χαθεί και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση για να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό.
Χθες ο Ζίκο συνέχισε να μιλάει για προσβλητικό τρόπο απόλυσης, λέγοντας ότι θα προσφύγει στη ΦΙΦΑ και ο Ολυμπιακός «απάντησε» με μια ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα. «Το βράδυ της Δευτέρας, 18-01-2010, ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Ι. Χρυσικόπουλος επικοινώνησε με τον κ. Ζίκο, ζητώντας του να προσέλθει στα γραφεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, προκειμένου να συζητήσουν για την κάκιστη κατάσταση της ομάδας.
Ο κ. Ζίκο αρνήθηκε να προσέλθει στα γραφεία και τελικά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κατά τη διάρκειά της, ο κ. Ι. Χρυσικόπουλος αναφέρθηκε στην πολύ άσχημη κατάσταση η οποία είχε διαμορφωθεί στην ομάδα, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός, σεβόμενος το μεγάλο όνομα που έχει δημιουργήσει στο ποδόσφαιρο, του προτείνει να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας τους.
Λήξη συνεργασίας
Η απάντηση του προπονητή ήταν ότι υπάρχει συμβόλαιο εν ισχύι και ξεκαθάρισε πως θα παραστεί στην προπόνηση της Τρίτης, εκτός εάν προηγουμένως του έχει κοινοποιηθεί εγγράφως η λήξη της συνεργασίας τους. Ως εκ τούτου, αυτή ήταν και η μόνη οδός που η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός μπορούσε να ακολουθήσει», ανέφερε η ανακοίνωση μεταξύ άλλων.
Στα μεταγραφικά, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν μόνο τον Ν. Σκόκο, καθώς η περίπτωση του Ν. Καστίγιο δεν είχε καμιά εξέλιξη. Οι Πειραιώτες περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα από τη χθεσινή συνάντηση των μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ με τη διοίκηση της «Ενωσης» και πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρός της Νίκος Θανόπουλος είπε στους μάνατζερ του παίχτη ότι ο «Σκόκο δεν πωλείται» (σελ. 6-7). Μάλιστα σήμερα μπορεί να υπάρξει εξέλιξη, αφού «ερυθρόλευκοι» κύκλοι έμαθαν ότι θα γίνει και νέα συνάντηση των δύο πλευρών (ΑΕΚ - Σκόκο). Για τον Κρ. Λεντέσμα, η πρόταση της Μπόκα Τζούνιορς ήταν πολύ χαμηλή και οι πρωταθλητές την απέρριψαν ασυζητητί.
Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την πορεία της υγείας του Λ. Γκαλέτι (περί νεφρικής ανεπάρκειας και ότι σταματάει το ποδόσφαιρο) και τονίζει ότι σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα της βιοψίας.

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters