Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Ο Παναθηναϊκός δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί το χθεσινό «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, καθώς, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, με το ίδιο μάλιστα σκορ, ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε τους «πράσινους» σε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ 1-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Ουντότζι στο 61΄, για να ισοφαρίσει ο Σισέ με το όγδοο φετινό τέρμα του, στο 74΄.
Κάποια αδύναμα σουτ του Σισέ (6΄, 9΄, 12΄, 13΄) ουδόλως ανησύχησαν τον Αναστασόπουλο, ενώ το ίδιο συνέβη με την κεφαλιά του Γάλλου στο 21΄ και το σουτ του Νίνη στο 22΄. Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία, αλλά δυσκολεύονταν απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος παραδοσιακά τους προβληματίζει. Στο 31ο λεπτό, πάντως, οι γηπεδούχοι έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Σαλπιγγίδης υποχρέωσε τον Αναστασόπουλο σε εντυπωσιακή επέμβαση, στην κεφαλιά που επιχείρησε.
Στην επανάληψη, ο Αστέρας φανέρωσε τις προθέσεις του στο 52΄, με τον Τσέζαρεκ να σουτάρει άστοχα, ύστερα από πάσα του Βίλτσες. Στο 61ο λεπτό οι Αρκάδες «άνοιξαν το σκορ» με δυνατό σουτ του Ουντότζι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Τζόρβα σε φάουλ του Καρέρα. Στο 64΄, όμως, σε φάση που θα συζητηθεί, ο διαιτητής Αμπάρκιολης άφησε την πελοποννησιακή ομάδα με 10 παίκτες, δείχνοντας αυστηρότατη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λαδάκη. Ο Παναθηναϊκός πίεσε πολύ στη συνέχεια και στο 74΄ ισοφάρισε με τον «μόνιμο» σκόρερ του, τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δέχθηκε ωραία πάσα από τον Ρουκάβινα.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι άσκησαν ασφυκτική πίεση απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος αμύνθηκε σθεναρά, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται εντονότατα για πέναλτι σε ανατροπή του Βύντρα στο 80΄, σε φάση που επίσης θα συζητηθεί. Λίγο πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας ο Πετρόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η κεφαλιά του Σαριέγκι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στέρησε από τον πρωτοπόρο την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από τον «διώκτη» Ολυμπιακό στους τέσσερις βαθμούς.
Διαιτητής: Α. Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Κόκκινη: 63΄ Λαδάκης (2η κίτρινη)
Κίτρινες: Σιμάο, Γκάμπριελ, Τζόρβας - Λαδάκης, Ουντότζι, Αναστασόπουλος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σαριέγκι, Νίνης (73΄ Χριστοδουλόπουλος), Λέτο, Γκάμπριελ, Βύντρα, Σιμάο (62΄ Ρουκάβινα), Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Τσέζαρεκ (83΄ Καούνος), Αργυρόπουλος, Καρέρα, Λαζαρίδης, Ουντότζι (78΄ Ζεάν Κάρλος), Βίλτσες (66΄ Ρόκας), Λαδάκης, Μαρσελάο.

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters