Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009
Την ικανοποίησή του που η «δύση» της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήρθε σε μια ομάδα που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και του χάρισε απλόχερα την αγάπη της, εξέφρασε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησής του από την ενεργό δράση, ο Πορτογάλος δεν έκρυψε τη χαρά του που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ ως τεχνικός διευθυντής.
«Θέλω να ανακοινώσω σήμερα το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Κοιτώντας πίσω, είμαι περήφανος για όσα πέτυχα. Είμαι περήφανος επίσης επειδή κρεμάω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια σ' ένα πραγματικά μεγάλο σύλλογο. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου Ζήση Βρύζα να αναλάβω τη θέση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και να συνεχίσω να αποτελώ κομμάτι του ΠΑΟΚ», ήταν η δήλωση του 35χρονου στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου του Βορρά».
Τέλος εποχής !
Μια σπουδαία καριέρα με διακρίσεις και επιτυχίες έφτασε στο τέλος της. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στα 35 του χρόνια ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά όχι και την ενασχόλησή του με την οικογένεια του ΠΑΟΚ. O Πορτογάλος θα αναλάβει από τη Δευτέρα χρέη τεχνικού διευθυντή στον «Δικέφαλο του Βορρά»!
Ο Κονσεϊσάο μίλησε με τους διοικούντες και η απόφασή του να πει «αντίο» από τα γήπεδα δεν μπορούσε παρά να γίνει δεκτή. Ήταν μια σκέψη που υπήρχε στο μυαλό του, για την ακρίβεια από τότε που ο Ζήσης Βρύζας άφησε κενή τη θέση για να αναλάβει χρέη προέδρου. Βέβαια, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην τελική του απόφαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία μέχρι το καλοκαίρι.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας Sergio Conceicao αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου κ. Ζήση Βρύζα και αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας. Ο κ. Sergio Conceicao θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009 (13.00) προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην αίθουσα Τύπου (20ς όροφος) του γηπέδου Τούμπας», αναφέρει η ανακοίνωση των Θεσσαλονικιών.

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters