Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010



Εκδοση:Serif Webplus X4 12.0.3.025

Το Serif WebPlus ειναι ενα πρόγραμμα για web design, το οποίο συνδυαζει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε,για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες επαγγελματικής ποιότητας. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος σχεδιαστής, αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς!Το WebPlus X4 προσφέρει διαδραστικά forums και blogs,βίντεο YouTube,Flash animations,ιστοσελιδες προστατεύμενες με κωδικό πρόσβασης,ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλά άλλα.


Δυνατοτητες
-QuickBuilder Bar - Η QuickBuilder Bar καθιστά τη δημιουργία ιστοσελίδων πολυ γρηγορη, παρέχοντας ολα τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται συνήθως στο web.
- Φωτογραφικό Μοντάζ - Τώρα δεν χρειάζεται ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών,το WebPlus περιεχει επεξεργασία φωτογραφιών.
- Online Κρατήσεις - κρατήσεις των πελατών για τα δωμάτια,εισιτηρια
- Google Gadgets - Προσθήκη πολλων Google gadgets,Maps,Adsense και Analytics σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα με μερικά μόνο κλικ.
- Flash Navbars - Περιηγηθείτε γύρω από την ιστοσελίδα σας με στυλ χαρη των νέων Flash animation.
- Pro Photo Galleries -Oi εικόνες σας θα εμφανίζονται όμορφα k υψηλής ποιότητας
- Γρήγορη Δημοσίευση - Ενημέρωση sites αμέσως! Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να ενημερώσετε μια σελίδα με τo νέo Quick Publish
- Νέα Learning Zone - Παρακολουθήστε το βίντεο tutorials, εκτύπωση PDF οδηγών
- Χρώμα Scheme Designer - Δημιουργήστε ένα μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων για τον ιστοχώρο σας για να το κάνουν να ξεχωρίσει από το πλήθος.
- Content Management System - Κάντε γρήγορες αλλαγές και τροποποιήσεις για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας από οποιοδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο internet.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.........

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters