Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010


















Η ζέστη χτυπάει κατακούτελα και ιδίως αυτούς που παραμένουν στο κλεινόν άστυ, αντί να βρίσκονται σε κάποια παραλία. Στην Ελλάδα του 2010, ο καθένας μας έχει δει ό,τι ευτράπελο και τρελό υπάρχει στους δρόμους, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα βλέπαμε στο εξωτερικό. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι πολλοί οδηγοί ξεφεύγουν και κάνουν πραγματικά ό,τι τους… καπνίσει.

Και για να μην τα πολυλογούμε, θα σας πούμε τι είδαμε με τα μάτια μας στη Λεωφ. Καποδιστρίου (περιοχή Φιλοθέη), όπου ένας αναβάτης μοτοσικλέτας (παπάκι για την ακρίβεια) οδηγούσε με το ένα χέρι και με το άλλο έτρωγε σουβλάκι! Με σταθερή ταχύτητα, ο συγκεκριμένος αναβάτης, που φορούσε και κράνος για να του προσφέρει ασφάλεια, καταβρόχθιζε τον λαχταριστό γύρο και χωρίς άγχος οδηγούσε στη λεωφόρο.

Τώρα το εάν θα μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα είναι μία άλλη ιστορία, που, όπως διαπιστώσαμε, δεν φαινόταν να τον αφορά ιδιαίτερα. Άλλωστε, οι περισσότεροι δεν νοιάζονται για το τι μπορεί να συμβεί, αφού στο μυαλό τους υπάρχει η έκφραση: «Σε μένα θα τύχει;»

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters