Πέμπτη 15 Απριλίου 2010
Τελικά η διαστροφή ορισμένων δεν έχει όρια... Γυναίκα «ψάρευε» μέσω Ίντερνετ ή στον δρόμο εραστές, αλλά αντί για τις «χίλιες και μία νύχτες» εκείνοι ζούσαν.. βιασμό από τον σύντροφό της!


Εδώ και πολλούς μήνες, η γυναίκα έμπαινε σε γνωστά sites γνωριμιών ή κυκλοφορούσε με το κάμπριο αυτοκίνητό της στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και έβρισκε άνδρες για one night stand.Οι συναντήσεις γινόταν πάντοτε στο σπίτι της κοπέλας, η οποία ουδέποτε αποκάλυπτε την ύπαρξη του συντρόφου της.Στα ερωτικά ραντεβού, η κοπέλα προσέφερε ποτό στο οποίο είχε ρίξει υπνωτικό. Έτσι, αντί να χαλαρώνουν... κοιμόντουσαν ύπνο βαθύ!Τότε αναλάμβανε «δράση» ο σύντροφό της: εμφανιζόταν και βίαζε τον «κοιμώμενο» εραστή, κάτι που η κυρία φαίνεται πως απολάμβανε.Όταν το θύμα ξυπνούσε, ένιωθε ενοχλήσεις και πόνους.Θορυβημένος, ένας από τους εραστές πήγε στον ιατροδικαστή και άκουσε έκπληκτος να του λέει πως είχε πέσει θύμα βιασμού 3 φορές!

Η αστυνομία, που ενημερώθηκε από τον εν λόγω κύριο, αναζητά το «διαβολικό» ζευγάρι, το οποίο κατάγεται από περιοχή της Θράκης.

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters