Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010
Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie κίνησαν νομική διαδικασία κατά γνωστής βρετανικής ταμπλόιντ για "ψευδείς ισχυρισμούς και σοβαρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων" όσον αφορά το δημοσίευμά της περί χωρισμού τους, επιβεβαίωσε την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες του Λονδίνου.
Η βρετανική ταμπλόιντ, η οποία δημοσίευσε στις 24 Ιανουαρίου ότι το διάσημο ζευγάρι χωρίζει έπειτα από έξι χρόνια κοινού βίου, αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση αυτή. "Δεν σχολιάζουμε το θέμα", δήλωσε εκπρόσωπός της.
Στο δημοσίευμά της του Ιανουαρίου, η εφημερίδα ανέφερε επίσης ότι το ζευγάρι, το οποίο έχει έξι παιδιά, είχε επισκεφθεί το Δεκέμβριο δικηγόρο για να υπογράψει συμφωνία για το μοίρασμα της κοινής του περιουσίας, η οποία ανέρχεται σε 205 εκατομμύρια λίρες (320 εκατομμύρια δολάρια), και για την κηδεμονία των παιδιών του.
"Η δημοσίευση αυτών των ψευδών ισχυρισμών αντιμετωπίζεται ως μια σοβαρή παραβίαση των προσωπικών δεδομένων", αναφέρει η δικηγορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της, στην οποία προσθέτει ότι η νομική διαδικασία κινήθηκε την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, εξαιτίας της άρνησης της ταμπλόιντ να υπαναχωρήσει στο θέμα.
"Η εφημερίδα δεν ανταποκρίθηκε στα λογικά αιτήματα των πελατών μας να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη γι' αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς και τη σοβαρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων", σημειώνει η δικηγορική εταιρεία.

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters