Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αρχιφύλακας του ΑΤ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου είχε διεξαχθεί έρευνα μετά από καταγγελία συναδέλφου του, ότι δεν έβαζε στους φακέλους τα παράβολα που έπαιρνε για την έκδοση ταυτοτήτων


Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αρχιφύλακας του ΑΤ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου είχε διεξαχθεί έρευνα μετά από καταγγελία συναδέλφου του, ότι δεν έβαζε στους φακέλους τα παράβολα που έπαιρνε για την έκδοση ταυτοτήτων.

 

Παράλληλα, σε βάρος του αρχιφύλακα, ο οποίος ήταν υπεύθυνος του γραφείου εκδόσεως ταυτοτήτων, διατάχθηκε από την υπηρεσία του ένορκη διοικητική εξέταση.
Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται ότι «από τον μέχρι τώρα διενεργούμενο έλεγχο σε υπηρεσιακούς φακέλους έκδοσης δελτίων αστυνομικής ταυτότητας της τελευταίας πενταετίας, δεν βρέθηκε σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων το παράβολο των (9) ευρώ, αν και είχε εισπραχθεί το αντίστοιχο χρηματικό ποσό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι έχει γίνει χρήση πλαστού παράβολου».
Η έρευνα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση συνεχίζεται και, όπως έγινε γνωστό, θα επεκταθεί και κατά τα έτη 2002-2005.
Επίσης θα γίνει έλεγχος και στους υπηρεσιακούς φακέλους έκδοσης αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων, των οποίων ο αρχιφύλακας ήταν επίσης υπεύθυνος.

bukisa

google translator

Η λίστα ιστολογίων μου

Αναγνώστες

ONLINE USER

FLAG COUNTER

free counters